WIE ZIJN WE

 

Ontdek hieronder wie Team JoesMie is

Bob Biesemans

Founder 
Verantwoordelijke Regio Brussel

Bob BIesemans is 19 jaar oud en studeert Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Vrije Universiteit van Brussel. Samen met Niklas Roobaert werkte hij het plan “JoesMie” uit. Hij wilt zich actief inzetten voor een beter toekomst. “Kleding staat dicht bij iedereen, het is een fundamenteel onderdeel in ons leven. Wij willen met JoesMie. be het positieve alternatief zijn voor zowel het klimaat, als je portefeuille. Hoge kwaliteit voor een lage prijs, dat is JoesMie.”

Niklas Roobaert

Founder
Verantwoordelijke regio Brussel

Niklas Roobaert is 19 jaar oud en studeert Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Vrije Universiteit van Brussel. Samen met Bob Biesemans werkte hij het plan “JoesMie” uit. Zijn moto is: “Wie niet waagt, niet wint!”.  “JoesMie is het positieve alternatief voor kleding en accessoires een tweede kans te geven. Wij willen de mensen laten inzien dat alle dingen die we kopen al bestaan. Zijn ze daarom minder goed? Integendeel. Dat willen we bewijzen met JoesMie.be!”

Lars Nica

Fotograaf, filmmaker

Lover of sports, nature and good stories. Currently residing in Merchtem, Belgium. Doing what I love and documenting it for the world to see.